🔸1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
🔸2-خمیر پیتزا را به ۸ تکه مساوی تقسیم کنید.
🔸3-هر کدام از تکه های خمیر را با وردنه باز کنید تا صاف و دایره ای شود.
🔸4-دو قاشق غذاخوری اسفناج، یک قاشق غذاخوری ریکوتا و یک اسلایس پنیر موزارلا روی خمیر قرار دهید.
🔸5-یک طرف خمیر را روی مواد آورده و با فشار دست، کالزونه را ببندید.
🔸6-در یک کاسه کوچک، کره آب شده، پارمسان، سیر و جعفری را با یکدیگر مخلوط کنید.
🔸7-کالزونه ها را درون سینی فر بچینید.
🔸8-در یک پیاله کوچک، تخم مرغ را هم زده و آب را اضافه کنید. از این مخلوط با استفاده از قلم مو روی سطح خمیرها بمالید. سپس مخلوط سیر و کره را روی آن ها بمالید.
🔸9-کالزونه ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا سطح خمیر کاملا طلایی و برشته شود