۱- ابتدا گوشت را به همراه پیاز رنده شده و زردچوبه میپزیم ،پس از یك ساعت نخود و لوبیا سفید را كه قبلا به مدت 24 ساعت خیس كردهایم به گوشت اضافه میكنیم.
۲- وقتی گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه میكنیم و درجه شعله گاز را تنظیم میكنیم، باید هر چند دقیقه هم بزنیم كه ته نگیرد.
۳- این غذا باید كاملا پخته شود، به طوری كه گوشت كاملا ریشریش شده و از هم جدا شود. روی این آش را با كشك، نعناداغ و مقداری گوشت تزئین كرده و سرو میكنیم.
🔴سایر نکات🔴 🚦
از ویژگیهای این غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آبادانیها یافت می شود. ⛳️