🔸خب اول از همه میریم سراغ درست کردن خمیر👇👇
شیر ولرم،نمک و شکر و خمیر مایه رو مخلوط درشو میذاریم و یه جای گرم حدود 5تا10دقیقه میذاریم تا عمل بیاد.
🔸تخم مرغ و روغن رو مخلوط.ماست و بیکینگ پودر رو اضافه و صبر میکنیم تا بیکینگ پودر فعال بشه.
مخلوط خمیر مایه و دو پیمانه آرد رو به مواد اضافه و هم میزنیم.خمیر رو روی میز کار برمیگردونیم و کم کم آرد بهش اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد(من تقریبا سه پیمانه آرد استفاده کردم)
🔸ظرفمون رو چرب میکنیم و خمیر رو میذاریم توش،روشو با پارچه نمدار میپوشونیم و میذاریم حدود یک ساعت و نیم استراحت کنه تا عمل بیاد.
🔸بعد از استراحت یکم دیگه خمیر رو ورز میدیم تا هوای اضافیش خارج بشه.از خمیر ده تا چونه جدا میکنیم.هر چونه رو به صورت لوله روی میز کار میذاریم و با وردنه باز میکنیم
از سینه مرغ ورقه های بسیار نازک برش میزنیم و به صورت طولی روی خمیر میچینیم.
🔸روش پنیر پارمزان،موزارلا،ذرت و یکم فلفل میریزیم و لبه های خمیر رو بلند میکنیم و بهم میچسپونیم بعد دو سر خمیر رو رول میکنیم و بهم میچسپونیم.در آخر کلوچه ها رو در روغن داغ سرخ میکنیم.
🔴برای اسنک هم روی نون تست سس کچاب زدم،،مرغ پخته شده،ذرت،فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا ریختم و یه نون تست دیگه روش گذاشتم و حدود پنج دقیقه گریل کردم