جدیدترین روش تهیه میگو



صندلی خودرو

موادلازم:

میگوی ریز پلویی: 500 گرم
پیاز متوسط: یک عدد، خلالی شد
فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد، خلالی شده
جوانه ماش یا گندم: به میزان لازم
هویج: یک عدد، رنده شده
ساقه پیازچه: یک عدد، ریز شده
خمیر یوفکا مخصوص غذا یا باقلوا: به میزان لازم
سس خردل: دو قاشق غذاخوری
سس سالسا: دو قاشق غذاخوری
سس فلفل تند: چندقطره، درصورت تمایل
نمک و فلفل: به میزان لازم


روش تهیه:

1. ابتدا پیاز و فلفل خلالی شده را با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا سبک شوند سپس میگوها را اضافه کرده به میزان دلخواه ادویه، نمک و فلفل به میگوها اضافه می‌کنیم.
2. بهتر است برای این روش طبخ میگو از کاری و زعفران استفاده کنیم. وقتی کاملا آب مواد کشیده و سرخ شدند آنها را از روی حرارت برمی‌داریم، جوانه گندم یا ماش، هویج رنده شده و ساقه پیازچه ریز شده را به‌صورت خام به مواد اضافه می‌کنیم و با سس خردل و سس سالسا مخلوط می‌کنیم.
3. در این زمان یک قاشق از مواد بین خمیر یوفکا گذاشته از دو طرف جمع کرده و لوله می‌کنیم. رول‌های آماده شده را داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم و پس از اینکه از روغن خارج کردیم روی دستمال قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. این رول‌ها برای سرو آماده هستند.


منبع: irannaz


مطلب قبلیطرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای
مطلب بعدیطرز تهیه خوراک مرغ در کیسه تنورک
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه