🔸مثل همیشه اول به تکه های مرغ خام نمک و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم تا همه اطرافش طلایی بشه. بعد از روعن دراوردم و یه پیاز نسبتا درشت رو با خردکن خرد کردم یا خیلی نگینی ریز بشه. بعد توی همون روغن ریختم و تفت دادم تا کاملا طلایی شه. کمی نمک و فلفل هم بهش زدم. وقتی کاملا تفت گرفت حدود ده تا الو بخارا توش انداختم و دو لیوان آب ریختم و وقتی جوش اومد تکه های مرغ رو توش گذاشتم. نیم ساعت بعد سه تا قارچ رو ورقه ای خرد کردم و توی خورشت ریختم. نصف یه فلفل دلمه ای کوچیک خرد شده و ده تا گوجه گیلاسی رو هم توی خورشت ریختم.
🔸دو قاشق زعفرون دم کرده هم اضافه کردم و گذاشتم حدود بیست دقیقه موند تا آبش کم بشه و جا بیفته. ما کلا خورشت های کم آب میخوریم. به علت وجود الو خورشت طعم ملس رو به شیرین داشت. موقع خوردن هم میتونید روش کمی ابلیمو بریزید سلیقه ایه.