زرشک پلو با مرغ زعفرانی

غذایی سنتی و خوشمزه



صندلی خودرو

طرز تهیه:

🔸مثل همیشه اول به تکه های مرغ خام نمک و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم تا همه اطرافش طلایی بشه. بعد از روعن دراوردم و یه پیاز نسبتا درشت رو با خردکن خرد کردم یا خیلی نگینی ریز بشه. بعد توی همون روغن ریختم و تفت دادم تا کاملا طلایی شه. کمی نمک و فلفل هم بهش زدم. وقتی کاملا تفت گرفت حدود ده تا الو بخارا توش انداختم و دو لیوان آب ریختم و وقتی جوش اومد تکه های مرغ رو توش گذاشتم. نیم ساعت بعد سه تا قارچ رو ورقه ای خرد کردم و توی خورشت ریختم. نصف یه فلفل دلمه ای کوچیک خرد شده و ده تا گوجه گیلاسی رو هم توی خورشت ریختم. 

🔸دو قاشق زعفرون دم کرده هم اضافه کردم و گذاشتم حدود بیست دقیقه موند تا آبش کم بشه و جا بیفته. ما کلا خورشت های کم آب میخوریم. به علت وجود الو خورشت طعم ملس رو به شیرین داشت. موقع خوردن هم میتونید روش کمی ابلیمو بریزید سلیقه ایه.
 




مطلب قبلیخورشت خلال
مطلب بعدیمانی پلو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه