درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
پیده گوشت چرخ کرده و سبزیجات
بازدید:
193
آشپزی
صادقی
مواد لازم برای خمیر پیده :
آرد دو و نیم لیوان
خمیر مایه 10 گرم
اب ولرم 1 لیوان ( اگه لازم باشه میتونیم اب اضافه کنیم )
نمک 1 ق م
قند 2 حبه
مواد میانی پیده :
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز خیلی ریز خرد شده 2 عدد
فلفل سیاه 1 ق چ
فلفل قرمز 1 ق م
پاپریکا به اندازه دلخواه
رب فلفل 1 ق م
رب گوجه فرنگی 1 ق م
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط ( پوستش رو میگیریم و ریز ریز خرد شده )
فلفل سبز 3عدد ریز ریز خرد شده
نمک
طرز تهیه :
خمیر مایه و قند ها رو تو یه نصف لیوان اب ولرم حل میکنیم .
میزاریم یه جای گرم تا خمیر مایه مون عمل بیاد .
ارد رو یه بار الک میکنیم و به خمیر مایه عمل اومده اضافه میکنیم .
اگه اب لازم داشت میتونیم دوباره بهش اب اضافه کنیم .
در کل خمیری که باید به دست بیاریم خمیرنرمی هستش . روشو با سفلون میپوشونیم و میزاریم کنار حجمش دو برابر بشه .
سبزی های مواد میانی رو حتما حتما باید ریز ریز خرد کنیم و با هم مخلوط میکنیم تا یه مخلوط همگن به دست بیاریم
بعد تمام مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم .
از خمیر اماده شده مون به اندازه یه مشت برمیداریم و روی سطحی که با ارد پوشوندیم باز میکنیم .
کناره های خمیر رو به طرف داخل میاریم و کمی فشار میدیم تا خوب فرم بگیره .
بعد مواد میانی رو توش میریزیم و با قاشق صاف میکنیم . تا مواد به صورت یکسان همه جا روبپوشونه .
و تو سینی فری که چرب کردیم میچینیم .
تو فری که ار قبل گرم کردیم با 300 درجه سانتیگراد میپزیم .
بعد از اینکه پخت میتونیم کناره های خمیر رو با کره ذوب شده چرب کنیم .
نکات مهم و ضروری درباره پیده خانگی ( قبل از درست کردنش اینجا رو بخون )
گوشتی که میخواهیم تو پیده مصرف کنیم باید چرب باشه .
گوجه فرنگی و پیاز و فلفل باید خیلی ریز خرد بشن .
مواد میانی پیده نسبت به کتلت باید کمی ابکی باشن
پیازش هرچه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه .
پیده باید با حرارت زیاد و زود پخته بشه .
درجه حرارت مناسب برای پخت 300 درجه سانتیگراد مناسب هست .
باید زیر پیده کاملا چرب بشه .
و حتی اگر از کاغذ روغنی استفاده میکنیم باید کاغذ روغنی رو هم چرب کنیم .
خمیر پیده باید خوب عمل بیاد .
کناره های خمیر پیده رو مثل شکل روش میاریم تا بتونیم مواد میانی رو توش بریزیم .
وقتی پیده پخت میتونیم روشو با کره ذوب شده چرب کنیم .
اگه گوشتی که برای مواد روی پیده استفاده میکنیم چرب نباشه حتما باید توی مواد میانی 3-4 ق غ روغن مایع استفاده کنیم .
منبع:1001lezzat
مطلب قبلی
رولت تخم مرغ، غذای کُره ای فوقِ سریع
مطلب بعدی
پای پنیر و تخم مرغ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی