درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
پای پنیر و تخم مرغ
بازدید:
159
آشپزی
صادقی
اگر می خواهید دست به پختن غذای تازه ای بزنید پای پنیر و تخم مرغ را حتماً امتحان کنید.
مواد لازم :
آرد 2 پیمانه
شکر ¼ پیمانه
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کره (قطعه قطعه شده) ½ پیمانه
تخممرغ زدهشده 2 عدد بزرگ
پنیر ریکوتا 500 گرم
تخممرغ درشت 3 عدد
پنیر پارمزان رندهشده ¼ پیمانه
پنیر موتزارلا 100 گرم
کالباس خردشده 100 گرم
جعفری تازه ساتوریشده 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
تخممرغ زدهشده برای براق کردن 1عدد
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. برای درستکردن خمیر و پوسته این غذا به این صورت عمل میکنیم: در یک ظرف مناسب، آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را میریزیم و آنها را با هم مخلوط میکنیم. سپس کره خردشده را به آنها میافزاییم و با درجه pulse همزن برقی میزنیم تا مخلوط شوند. سپس تخممرغها را اضافه میکنیم و با درجه معمولی همزن 1 دقیقه میزنیم تا خمیر مناسبی بدست آید. سپس روی یک سطح مناسب کمی آرد میپاشیم و خمیر را 3 تا 5 دقیقه ورز میدهیم.
تهیه مواد داخل غذا: در یک کاسه بزرگ، پنیر ریکوتا(میتوان از پنیر گودا هم استفاده کرد)، تخممرغها، پنیر پارمژان، پنیر موزارلا، کالباس، جعفری و نمک و فلفل را میریزیم و آنها را با هم مخلوط میکنیم.
خمیر را به دو قسمت نا مساوی تقسیم میکنیم. خمیر بزرگتر را با وردنه باز میکنیم و آن را داخل ظرف پای میاندازیم و دور آن را مرتب میکنیم. مقداری از دور آن باید بیرون بزند که در آخر بتوان آن را با لایه روی غذا بهم وصل نمود. مواد داخل غذا را روی آن میریزیم. آن را کنار میگذاریم.
بخش کوچکتر خمیر را به صورت مربع 22 22× سانتیمتری باز میکنیم و آن را به صورت نوارهای یک و نیم سانتیمتری میبریم. نوارها را به صورت حصیری میپیچیم (مانند شکل) و آن را روی کیک میگذاریم و لایههای زیر و روی خمیری را کاملاً بهم وصل میکنیم به طوری که هیچ سوراخی در اطراف آن باقی نماند. تخممرغ زدهشده را با قلم مو، روی آن میمالیم تا روی پای براق و جذاب تر شود. سپس به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا مواد کاملاً بپزد. قبل از سرو کردن میگذاریم تا کاملاً خنک شود.
منبع:parsegard
مطلب قبلی
پیده گوشت چرخ کرده و سبزیجات
مطلب بعدی
مرغ و قارچ رژیمی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی