چیپس سیب زمینی


چیپس سیب زمینی و یا به اختصار چیپس نوعی اسنک است که از برش سیب زمینی به ورقه‌های نازک و سرخ کردن آنها در روغن تهیه می‌شود. عموماً از نمک به عنوان افزودنی برای طعم دار کردن چیپس استفاده می‌شود اما از ادویه جات دیگری مانند فلفل نیز برای طعم دار کردن آن استفاده می‌شود.


صندلی خودرو

مواد لازم:

سیب زمینی
روغن مخصوص سرخ کردنی
نمک


طرز تهیه:

۱.سیب زمینی رو پوست میکنیم و بعدبا وسیله ابزار مناسب پوست کنی به ورقه های نازک برش میزنیم.(به نظر من با پوست کن بهتره تا با رنده البته با چاقوی تیز هم میشه).
۲.نباید ضخامتش زیاد باشه چون چیپس ها بعد از سرخ شدن ترد نمیشه.
۳.بعد در آب سرد میریزیم و چند بار آبکش میکنیم تا خوب نشاسته اش گرفته بشه.
۴.روی دستمال پهن میکنیم تا خوب آبشون گرفته بشه.بعد در فریزر میذاریم به مدت نیم ساعت بمونه.
۵.در قابلمه یا تابه گود روغن میریزیم تا خوب داغ بشه بعد کم کم سیب زمینی ها رو اضافه و سرخ میکنیم البته در این مرحله مقداری نمک هم اضافه کنید.(خیلی روی هم نریزین چون به هم میچسبه و خوب سرخ و ترد نمیشه)
6.بعد از اینکه سرخ شدن با استفاده از صافی از روغن جدا میکنیم.(چون نازک هستن خیلی زود آماده میشه پس حواستون باشه تا نسوزن)
۷.روی دستمال پهن میکنیم تا روغن اضافی شون گرفته بشه.(اگه دوست داشتین فلفلی بشه بعد از این که روغن اضافی شون گرفته شد در صافی بریزین مقداری فلفل روش بپاشین بعد الک رو تکون بدین تا فلفلهای اضافی از چیپس ها جدا بشه)


منبع: sooran


مطلب قبلیکاسه های شکلاتی دو رنگ یا یک رنگ
مطلب بعدیشیرینی شکلاتی بستنی دار برای روز پدر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه