خوشمزه و رژیمی
🔸ابتدا كف سيني فر فويل كشيده ، سه تكه سينه مرغ وسط آن گذاشته اطرافش فلفل دلمه اي رنگي خلال شده و پياز خلال شده ميريزيم سپس روي سينه مرغ ادويه تاكو و سس سالسا ريخته روي فلفل و پياز نمك فلفل ريخته و روي همه مواد به مقدار كافي روغن زيتون ريخته سيني را داخل فر گرم شده با حرارت ٢٠٠ درجه به مدت سي دقيقه و طبقه اول فر از پايين قرار ميدهيم در پايان اين مدت سينه مرغ را با چاقوي تيز برش هاي باريك زده و داخل ظرف سرو برنج ريخته مرغ ها را روي آن گذاشته كنارش فلفلها و پياز ها را كه كبابي شده اند و ذرت پخته و كمي سالساي گوجه فرنگي اطراف مرغ ميريزيم و از سس خوراك كه كف سيني جمع شده روي كل ظرف ميدهيم
🔴نكته : در صورت عدم دسترسي به ادويه تاكو ، از كمي پابريكا،پودرسير ،زردچوبه و فلفل قرمز استفاده ميكنيم
🔴نكته : اين غذا بدون برنج هم قابل سرو است 🔴نكته : براي سالاد سالسا خيار نگيني و گوجه و پياز نگيني و گشنيز خردشده را با كمي روغن زيتون و سركه و يك پينچ نمك و يك پينچ شكر مخلوط كرده و هم ميزنيم