ابتدا ٤ رنگ ژله رو طبق بسته بندي درست كنيد و تو يخچال قرار داده تا ببندد، بعد از اينكه بست از يخچال خارج كرده و به شكل مربع و يك اندازه برش بزنيد،ژله هاي مكعبي رو با هم مخلوط كنيد و داخل قالب ژله بريزيد،
خامه و شكر را در ظرفي ريخته و شير را ارام ارام در حال هم زدن اضافه ميكنيم، روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود اما خامه نجوشد، دائم هم بزنيد، ژلاتين را با ١ق غ اب سرد حل كرده و بن ماري ميكنيم بعد به مخلوط خامه اضافه ميكنيم وانيل زده حرارت را خاموش ميكنيم. اجازه ميديم تا از حرارت بيفته.
بعد كه پاناكوتا از حرارت افتاد روي ژله ها ريخته در يخچال قرار داده حدود ٣ ساعت تا ببندد.
نوش جان