درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
آشنایی با روش تهیه نان تست با گردو و توت فرنگی
بازدید:
174
دسر و شیرینی
صادقی
مواد لازم:
توت فرنگی: 450 گرم، ورقه ورقه شود.
شکر: نصف پیمانه به علاوه یک قاشق غذاخوری شکر
خامه: سه چهارم پیمانه
پنیر خامهای: 250 گرم
شیر: یک چهارم پیمانه
تخممرغ: 4 عدد شیر: یک چهارم پیمانه
پودر دارچین:2 قاشق چایخوری
نان تست : 4 عدد
کره: سه قاشق غذاخوری
گردو درشت خرد شده: یک چهارم پیمانه
شکر قهوهای: یک چهارم پیمانه وسیله مورد نیاز: یک دستگاه غذاساز
توت فرنگی: 450 گرم، ورقه ورقه شود.
شکر: نصف پیمانه به علاوه یک قاشق غذاخوری شکر
خامه: سه چهارم پیمانه
پنیر خامهای: 250 گرم
شیر: یک چهارم پیمانه
تخممرغ: 4 عدد شیر: یک چهارم پیمانه
پودر دارچین:2 قاشق چایخوری
نان تست : 4 عدد
کره: سه قاشق غذاخوری
گردو درشت خرد شده: یک چهارم پیمانه
شکر قهوهای: یک چهارم پیمانه وسیله مورد نیاز: یک دستگاه غذاساز
طرز تهیه:
• درون کاسهای متوسط، نصف پیمانه شکر را با توتفرنگیها مخلوط کرده و کنار بگذارید.
• درون دستگاه غذاساز، خامه، پنیر خامهای و یک قاشق غذاخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید تا نرم و غلیظ شوند.
• درون ظرف مخصوص پخت، شیر، تخممرغها، دارچین و دو قاشق غذاخوری شکر باقیمانده را با هم ترکیب کنید.
• هر دو طرف برشهای نان را درون مخلوط شیر فرو کرده تا کاملا به آن آغشته شوند.
• درون تابه بزرگی روی حرارت متوسط، یک قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید.
• نانها را از درون مخلوط بیرون آورده و بگذارید آب اضافی آنها خوب خارج شود.
• هر دو طرف نانهای تست را درون کره ذوب شده به مدت 7- 5 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.
• درون تابه، گردوها را با مخلوط شکر و کره تا حدی تفت داده که کاراملی و چسبناک شوند.
• خامه، گردوهای چسبناک و توتفرنگیها را روی نانهای تست فرانسوی قرار داده و میل کنید.
• درون کاسهای متوسط، نصف پیمانه شکر را با توتفرنگیها مخلوط کرده و کنار بگذارید.
• درون دستگاه غذاساز، خامه، پنیر خامهای و یک قاشق غذاخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید تا نرم و غلیظ شوند.
• درون ظرف مخصوص پخت، شیر، تخممرغها، دارچین و دو قاشق غذاخوری شکر باقیمانده را با هم ترکیب کنید.
• هر دو طرف برشهای نان را درون مخلوط شیر فرو کرده تا کاملا به آن آغشته شوند.
• درون تابه بزرگی روی حرارت متوسط، یک قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید.
• نانها را از درون مخلوط بیرون آورده و بگذارید آب اضافی آنها خوب خارج شود.
• هر دو طرف نانهای تست را درون کره ذوب شده به مدت 7- 5 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.
• درون تابه، گردوها را با مخلوط شکر و کره تا حدی تفت داده که کاراملی و چسبناک شوند.
• خامه، گردوهای چسبناک و توتفرنگیها را روی نانهای تست فرانسوی قرار داده و میل کنید.
منبع: hamshahrionline
مطلب قبلی
آشنایی با روش تهیه یخمک آلبالو
مطلب بعدی
کرم فندق دسری خوش طعم و خوشمزه
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی