آشنایی با روش تهیه نان تست با گردو و توت فرنگی



صندلی خودرو

مواد لازم:

توت فرنگی: ‌450 گرم، ورقه ورقه شود.
شکر: نصف پیمانه به علاوه یک قاشق غذاخوری شکر
خامه: سه چهارم پیمانه
پنیر خامه‌ای: 250 گرم
شیر: یک چهارم پیمانه
تخم‌مرغ: 4 عدد شیر: یک چهارم پیمانه
پودر دارچین:‌2 قاشق چای‌خوری
نان تست : 4 عدد
کره: سه قاشق غذاخوری
گردو درشت خرد شده: یک چهارم پیمانه
شکر قهوه‌ای: ‌یک چهارم پیمانه وسیله مورد نیاز: یک دستگاه غذاساز
توت فرنگی: ‌450 گرم، ورقه ورقه شود.
شکر: نصف پیمانه به علاوه یک قاشق غذاخوری شکر
خامه: سه چهارم پیمانه
پنیر خامه‌ای: 250 گرم
شیر: یک چهارم پیمانه
تخم‌مرغ: 4 عدد شیر: یک چهارم پیمانه
پودر دارچین:‌2 قاشق چای‌خوری
نان تست : 4 عدد
کره: سه قاشق غذاخوری
گردو درشت خرد شده: یک چهارم پیمانه
شکر قهوه‌ای: ‌یک چهارم پیمانه وسیله مورد نیاز: یک دستگاه غذاساز


طرز تهیه:

• درون کاسه‌ای متوسط، نصف پیمانه شکر را با توت‌فرنگی‌ها مخلوط کرده و کنار بگذارید.
• درون دستگاه غذاساز، خامه، پنیر خامه‌ای و یک قاشق غذاخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید تا نرم و غلیظ شوند.
• درون ظرف مخصوص پخت، شیر، تخم‌مرغ‌ها، دارچین و دو قاشق غذاخوری شکر باقی‌مانده را با هم ترکیب کنید.
• هر دو طرف برش‌های نان را درون مخلوط شیر فرو کرده تا کاملا به آن آغشته شوند.
• درون تابه بزرگی روی حرارت متوسط، یک قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید.
• نان‌ها را از درون مخلوط بیرون آورده و بگذارید آب اضافی آن‌ها خوب خارج شود.
• هر دو طرف نان‌های تست را درون کره ذوب شده به مدت 7- 5 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.
• درون تابه،‌ گردوها را با مخلوط شکر و کره تا حدی تفت داده که کاراملی و چسبناک شوند.
• خامه،‌ گردوهای چسبناک و توت‌فرنگی‌ها را روی نان‌های تست فرانسوی قرار داده و میل کنید.
• درون کاسه‌ای متوسط، نصف پیمانه شکر را با توت‌فرنگی‌ها مخلوط کرده و کنار بگذارید.
• درون دستگاه غذاساز، خامه، پنیر خامه‌ای و یک قاشق غذاخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید تا نرم و غلیظ شوند.
• درون ظرف مخصوص پخت، شیر، تخم‌مرغ‌ها، دارچین و دو قاشق غذاخوری شکر باقی‌مانده را با هم ترکیب کنید.
• هر دو طرف برش‌های نان را درون مخلوط شیر فرو کرده تا کاملا به آن آغشته شوند.
• درون تابه بزرگی روی حرارت متوسط، یک قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید.
• نان‌ها را از درون مخلوط بیرون آورده و بگذارید آب اضافی آن‌ها خوب خارج شود.
• هر دو طرف نان‌های تست را درون کره ذوب شده به مدت 7- 5 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.
• درون تابه،‌ گردوها را با مخلوط شکر و کره تا حدی تفت داده که کاراملی و چسبناک شوند.
• خامه،‌ گردوهای چسبناک و توت‌فرنگی‌ها را روی نان‌های تست فرانسوی قرار داده و میل کنید.


منبع: hamshahrionline


مطلب قبلی آشنایی با روش تهیه یخمک آلبالو
مطلب بعدیکرم فندق دسری خوش طعم و خوشمزه
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه