خوشمزه و متفاوت
▪️آرد سفید شیرینیپزی 200 گرم ▪️آرد سنگك 40 گرم ▪️آب 350 میلیلیتر ▪️شكر 300 گرم ▪️مارگارین 225 گرم ▪️روغن مایع 80 میلیلیتر ▪️آلبالو بدون هسته 300 گرم ▪️جوهرلیمو 1 قاشق چای خوری ▪️رنگ آلبالویی چند قطره ▪️شربت آلبالو 200 میلی لیتر
🔸1. ابتدا آرد سنگك را آنقدر تفت میدهیم تا كاملا برشته شود. سپس آن را الك كرده، كنار میگذاریم.
🔸2. آرد سفید شیرینیپزی را تا حدی تفت میدهیم كه بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نكند. در قابلمهای گود آب، شربت، شكر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط كرده، روی حرارت میگذاریم تا جوش آید.
🔸3. داخل تابهای كه میخواهیم حلوا را تهیه كنیم كره را ذوب كرده، آردها را داخل آن الك میكنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه میكنیم و یك دقیقه تفت میدهیم.
🔸4. حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و كره اضافه كرده، هم میزنیم تا جایی كه حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر میداریم و آن را با آلبالو و ترافلهای شكلاتی و ورق طلای خوراكی تزیین میکنیم