شیک و فانتزی
🔸پياز داغ نگيني و سرخ شده فيله مرغ نگيني كه بهش اضافه كردم كمي نمك ابليمو فلفل سياه پاپريكا زدم فلفل دلمه نگيني و قارچ و ذرت و بخار پز اضافه و تفت دادم اويشن زدم و از رو حرارت برداشتم
🔸سيب زميني خام و از وسط به دو قسمت كردم و داخلش و خالي كردم سيب زميني اكاردئوني رو تميز شستم و برش هاي نازك كنار هم زدم
🔸پنجاه گرم كره رو بهش نمك و فلفل زدم و با برس رو ي سيب زميني ها زدم داخل فر به مدت يكساعت و نيم گذاشتم حسابي مغز پخت شد
🔸يكساعت و نيم سيب زميني ها رو خالي پختم بعد مواد داخلش و ريختم چند بار در فرو باز كردم روي سيب اكاردئوني و كره زدم بعد ازاينكه پخت
🔸داخل سيب زميني ها رو از مواد مرغي مون پر كردم و روش پنير پيتزا ريختم ي تيكه پنير گودا هم گذاشتم و حدود نيم ساعت (كه حرارت فر و كم كردم) تو فر گذاشتم