درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
طرز دم کردن چای لب دوز و لب سوز
بازدید:
1375
آشپزی
صادقی
اگر به نوشیدن چای علاقه دارید و به کوچک ترین تغییری در رنگ و مزه آن اهمیت می دهید حتما به توصیه های ما در این زمینه عمل کنید تا بتوانید خوش طعم ترین و خوش عطرترین چای را برای همسر و اعضای خانواده تان تهیه کنید.
1. از قرار دادن چای خشک در محیط مرطوب خودداری کنید. این مکان موجب کپک زدن و بدطعم شدن چای می شود.
2. برای خوش عطر شدن چای تان درون ظرف چای خشک یک چوب دارچین یا یکی، دو دانه هل قرار دهید.
3. چای خشک حساسیت زیادی نسبت به نور و رطوبت دارد و عطر، طعم و رنگ خود را از دست می دهد. سعی کنید چای را درون ظروف تیره نگهداری کنید.
4. اگر از چای کیسه ای استفاده می کنید حتما پس از باز کردن بسته بندی آن را درون کیسه پلاستیکی قرار داده و از آلودگی و گرد و غبار دور نگه دارید.
5. هرگز ظرف سیر، سرکه یا ترشی را در کنار ظرف چای خشک قرار ندهید زیرا چای به سرعت بوی موادغذایی را به خود جذب می کند.
6. برای تهیه آب جوش همیشه سعی کنید آب سرد به کتری اضافه کنید، چون اضافه کردن آب گرم موجب می شود تا ذرات معلق موجود در کتری در آب شناور شود و این مسئله موجب کدر شدن چای می شود.
7. از نگهداری بسته چای یا ظرف چای در نزدیک اجاق گاز یا هر وسیله گرمایشی دیگر خودداری کنید. گرما روی مزه و رنگ چای تاثیر می گذارد.
8. در صورتی که می توانید از چای های ارگانیک استفاده کنید، این نوع چای را پیش از دم کردن با آب سرد بشویید.
9. برای تهیه آیس تی کافی است نصف لیوان آب داغی که جوشیده باشد را روی چای طعم دار بریزید و آن را به مدت 5 تا 6 دقیقه در همین حالت قرار دهید. سپس نصف لیوان آب سرد را با یک قطعه یخ و یک قاشق چای خوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا آیس تی آماده شود.
10. اگر دوست دارید چای تان عطر و بوی خوراکی ها و گیاهان دارویی خوش عطر را بگیرد، می توانید ظرف چای خود را کنار گل سرخ یا گل یاسمن و حتی گل بهار نارنج قرار دهید تا با جذب عطر این گیاهان توسط چای خشک آن را به شیوه ای طبیعی معطر کنید.
11. اگر بسته چای را باز می کنید و مقداری از آن را در ظرف می ریزید باید بخش باقیمانده را در یک ظرف تیره و فلزی رنگ نگهداری کنید و از نگهداری چای باز برای مدت زمان طولانی پرهیز کنید چون به مرور کیفیت و عطر چای تحت تاثیر قرار می گیرد.
12. هرگز از پیمانه یا قاشق خیس برای برداشتن چای استفاده نکنید، چراکه رطوبت موجود در قاشق موجب کپک زدن چای در لایه های زیری می شود و به این ترتیب چای شما کیفیت خود را از دست می دهد.
پس از باز کردن بسته چای کیسه ای هرگز آنها را به حال خود درون جعبه کاغذی رها نکنید. چای کیسه ای شدیدا رطوبت و انواع و اقسام بوها در آشپزخانه را جذب می کند.
منبع:مجله ایده آل
مطلب قبلی
وقتی بیشتر از یک ساعت برای آشپزی فرصت ندارید
مطلب بعدی
گل داوودي تخم مرغ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی