شربت گل محمدی (گل سرخ)

اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد.


صندلی خودرو

مواد لازم : (برای حدود 2 لیتر شربت )

گل تازه محمدی نیم کیلو
شکر 2 کیلو(حدود 7 پیمانه)
آب 2 لیتر (حدود 8 پیمانه)
جوهر لیمو یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه :

ابتدا گلبرگ های گل را جدا می کنیم سپس آب را در کتری یا قابلمه می جوشانیم.


اینجاست که باید سرعت عمل داشته باشید گلبرگها را در یک قابلمه ریخته و آب جوش را به یکباره روی گلبرگها بریزید.


تا آب جوش روی گلبرگها را بپوشاند .
و زود دم کنی را می گذاریم و به مدت 24 ساعت صبر می کنیم این کار باعث می شود که عطر و بوی گل خارج نشود.




حالا بعد از 24 ساعت گلبرگها را آبکش می کنیم و فقط می گذاریم آب آن خارج شود و هرگز با دست فشار نمی دهیم چون اینکار باعث بد رنگ شدن شربت می شود.


حالا درون آب بدست آمده شکر ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شربت بجوشد و قوام آید در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بر می داریم اگر خواستید رنگ مربا اضافه کنید در مرحله آخر همراه جوهر لیمو اضافه کنید.


نکات مهم :

* این شربت همراه با آبلیموی تازه خیلی خوش طعم می شود کافیست برای یک قاشق غذاخوری شربت یک قاشق مرباخوری آبلیمو درون آب سرد بریزید.
** گلبرگها را در هنگام آبکش هرگز فشار ندهید چون باعث تغییر رنگ و قهو ه ای شدن آن می شود.
** در مرحله ریختن آب جوش عجله کنید چون باعث از بین رفتن عطر و بوی گل می شود.
** رنگ طبیعی شربت بدون اضافه کردن رنگ ما بین رنگ قرمز و گلبهی است.
** می توانید از رنگ های خوراکی برای رنگ شربت اضافه کنید .


منبع : ashpazisevil


مطلب قبلیطرز تهیه رنگ خوراکی خانگی
مطلب بعدیدسر موز کبابی شکلاتی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه