ترامیسو با شکلات سفید

تیرامیسویی متفاوت

صندلی خودرو

مواد لازم:


شکلات سفید خرد شده .........۱۰۰ گرم
پنیر خامه‌ ای ماسکارپونه .......۲۵۰ گرم
پودر قند.......................... ۵۰ گرم
کافی‌میت...........................۱۶ گرم
خامه شـیرین‌ شده...............۲۰۰ گرم
آب جوش .........................۱۰ قاشق سوپخوری
نسکافه............................هشت گرم
بیسکویت شکلاتی..............۱۵۰ گرم (۲۵ عدد)
پودر کاکائو.......................یک قاشق سوپخوری
شکلات سفید و سیاه...........به میزان لازم


طرز تهیه:

کف و دیواره قالبی با ابعاد و ارتفاع 6 در 19 در 6 را با پلاستیک یا کیسه فریزر میپوشانیم. شکلات را در ظرفی ریخته و با قدرت 20 درصد سه الی چهار دقیقه در مایکروفر قرار می دهیم تا آب شود. البته می توان به روش بن ماری نیز این کار را انجام داد. پنیر خامه ای را با پودر شکر و یا پودر قند مخلوط کرده و با همزن می زنیم.
شکلات آب شده را به مخلوط پنیری اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس مواد را در مایکروفر گذاشته با قدرت 20 درصد دو دقیقه زمان می دهیم. اجازه می دهیم تا مواد سرد شود سپس کافی میت را اضافه میکنیم. خامه را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد و به مواد می افزاییم. نسکافه را نیز در آب جوش حل میکنیم.
سه تا چهار قاشق از کرم آماده شده را کف ظرف ریخته و با قاشق صاف میکنیم. بیسکوییت ها را درون مخلوط نسکافه زده تا مرطوب شوند، سپس آنها را روی کرم گذاشته و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا آخرین لایه روی کار، کرم باشد. تیرامیسو را دو تا سه ساعت در فریزر میگذاریم. به کمک پلاستیک دسر را از قالب جدا نموده و در ظرف مورد نظر بر میگردانیم و با شکلات رنده شده سیاه و سفید یا پودر کاکایو و با کمک شارلوت های آماده در بازار روی گار را طرح زد و تزیین میکنیم.
نکته: این مقدار مواد برای 8 تا ده نفر می باشد.بجای بیسکوییت شکلاتی میتوان از بیسکوییت مخصوص ترامیسو (فینگر فود) و یا بیسکوییت پتی پور استفاده کرد.
نوش جان


گردآوری: تحریریه نیمکد


مطلب قبلیدسر ژله کاراملی
مطلب بعدیکیک ریواس
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه