مناسب عصرونه ها
▪️گردوی خرد شده 350 گرم ▪️تخم مرغ6 عدد ▪️روغن مایع 100 گرم ▪️روغن جامد یا کره 300 گرم ▪️پودر قند 450 گرم (حدود سه و سه چهارم پیمانه) ▪️کشمش پلویی 350 گرم ▪️بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری ▪️وانیل یک هشتم قاشق چایخوری ▪️پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری ▪️شیر 250 میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم پیمانه) ▪️آرد قنادی 850 گرم (حدود 6 پیمانه)
🔸اول فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنین، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک کنین، روغن صاف جامد و پودر قند رو حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه. روغن مایع رو به این مواد اضافه کنین و سه دقیقه با همزن بزنید،
🔸تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین و هر کدوم رو 1 دقیقه هم بزنین. وانیل و شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم مخلوط کنید
🔸 توی مرحله آخر پودر کاکائو رو توی آرد بریزین و الک کنین توی مواد و مخلوط کنین (اگه کاکائو مرغوب باشه مقدار کمتری ازش لازم هست). حالا گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط کنید...
🔸کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با هر وسیله ای که راحت هستید (خامه ریز بدون ماسوره، اسکوپ زن یا حتی قاشق!) کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید.
♦️ توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشن. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه، بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشن.
♦️ بسته به ضخامت کوکیهاتون 15 تا 20 دقیقه توی فر بپزین.
🔸 در آخر کار برای یکی دو دقیقه شعله بالای فر رو روشن کنین تا رنگ روی کوکیهاتون کمی قهوه ای تر و زیبا تر شه (فقط حتما بالا سرش باشین و حواستون باشه که بیش از حد برشته نشه و خدای نکرده نسوزه!) بعد از پخت هم کمی بذارین سردبشه وبعد داخل ظرف سرو بچینید.