خوشمزه و راحت و لذیذ
▪️تخم مرغ: 5 عدد ▪️شکر: سه چهارم پیمانه ▪️روغن مایع: یک چهارم پیمانه ▪️شیر ولرم: سه چهارم پیمانه ▪️آرد: یک و نیم پیمانه ▪️بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری ▪️وانیل: مقداری
🔸زرده های تخم مرغ و نصف شکر و وانیل را با همزن بزنید. روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید. سپس شیر رو اضافه کنید و مجددا هم بزنید. سفیده های تخم مرغ را با نمک بزنید تا کاملا خودش را بگیرد.
🔸سپس نصف شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا خوب فرم بگیرد. آرد و بکینگ پودر را با هم سه بار الک کنید و سپس کم کم به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن بزنید. بعد سفیده تخم مرغ را در دو مرحله اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
🔸یک قابلمه تفلون یا سرامیک رو چرب ميكنيم. مايه كيك رو توي قابلمه ريخته و روي شعله پخش کن روی حرارت کم میذاریم و در قابلمه رو با دم کنی روش میذاریم. بعد از چهل دقیقه درش رو بر میداریم با خلال دندون امتحان کنید اگه کیک به خلال نچسبید یعنی پخته.
🔸از دور کیک هم که طلایی میشه مشخصه که پخته. اگه میخواید سمت دیگر کیک هم طلایی بشه توی یک تابه بزرگتر پشت و روش کنید و دوباره روی حرارت کم چند دقیقه قرار بدید. بعد از اینکه کیک خنک شد از وسط بریدم و با خامه قنادی وسط و روی کیک رو پوشوندم. میزان خامه هم به میل خودتون بستگی داره من کیکم رو پر خامه نکردم از عکسش هم مشخصه ☺️ بعد گذاشتم کمی خنک شد و روی کیک گاناش ریختم و تزیینش کردم.