🔸اولین کاری ک میکنیم آلبالوها رو شسته هسته هاشونو جدامیکنیم نصف لیوان از شکری ک داریم رو روشون میریزیم و میذاریم روی حرارت گاز و درشونو میذاریم ب مدت ده دیقه تا بجوش بیان و آب بندازن و شکرا حل شده و آلبالوها شیرین بشن .
🔸یکم ک باهم جوشیدن و آبش غلیظ شد خاموش و آبکش میکنیم . میذاریم هم آلبالوها و هم آبشون خنک بشن . برای من دقیقا نصف لیوان آب آلبالو داد . حالا آرد و بیکینگپودر و نمکو سه با الک میکنیم . تخم مرغها و وانیل و ۱ و نیم لیوان شکر رو ۵ تا ۶ دیقه بادور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشن .
🔸ماست رو اضافه میکنیم .. سپس روغن و در آخر آب آلبالو . همزن رو خاموش کرده و آرد الک شده رو طی چند مرحله اضافه میکنیم ب موادمون و با قاشق چوبی هم میزنیم . حالا اون آلبالوهای پخته و آبکش شده رو اضافه میکنیم و فولدشون میکنیم باهم .
🔸ته قالبمون کاغذ روعنی میندازیم و چربش میکنیم و مواد کیکو میریزیم داخل قالب و روشون یا آلبالوی پخته میچینیم یا نپخته . داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم . برای من ۴۰ دیقه ای آماده شد . نیم ساعت زیر رو روشن کردم و ده دیقه ی آخر گریل رو .
♦️۱) اگر میخواین آلبالوها فرو نرن باید از قالب پهن استفاده کنین ک قطر کیکتون زیاد نشه ک همه ی آلبالوها فرو برن
♦️۲) من آلبالوها رو اول با شکر پختم ک شیرین بشن و داخل کیک طعم ترششون زننده نباشه و همینطور با عث خمیر شدن کیک نشن
♦️۳) من بجای یک لیوان ماست نصف لیوان ریختم و درعوض از نصف لیوان شربت آلبالویی ک از پختن آلبالوها بدست اوردم استفاده کردم ک در طعم کیک خیلی موثره . شما میتونین فقط ۱ لیوان کامل ماست بزنین . ( اینم تفاوت کیکمن 🙈) کیک من قطرش کم شد چون هم قالبم پهن بود و هم مقداری از موادمو داخل کپسولای کاپ کیک ریختم .