درباره
تماس
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
دسر پاناکوتا
بازدید:
270
دسر و شیرینی
صادقی
پاناکوتا دسری خوشمزه و لذیذ است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله ایجاد می شود و در هر فصل از سال میتوان از ژله و میوههای مربوط به همان فصل نیز در آن استفاده نمود.
مواد لازم برای ۸ نفر:
– پودر ژله انار ۱۰۰ گرم یا یک بسته
– انار یک عدد درشت (دان کنید)
– خامه ۳۰۰ گرم
– شیر ۱۶۰ میلی لیتر یا دو سوم پیمانه
– شکر ۵۵ گرم یا یک چهارم پیمانه
– پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوری
– وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر پاناکوتا:
ابتدا کف و دیوارههای قالب مناسب دسر را با مقدار کمی روغن مایع چرب کنید. اگر میزان روغن برای چرب کردن قالب زیاد بود، اضافی آن را با دستمال کاغذی پاک کنید (این کار برای برگرداندن دسر به صورت قالبی انجام میشود).
حالا در کاسه بلوری نصف میزان پودر ژله را ابتدا در نصف پیمانه آبجوش حل کرده، سپس نصف پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید؛ پس از اینکه پودر به طور کامل در آب حل شد، نیمی از دانههای انار را در داخل مایه ژله بریزید و سپس کل مایه را به قالب دسر منتقل کنید.
قالب را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. نیم ساعت قبل از پایان این مدت، شروع به درست کردن مایه خامهای کنید.
برای این منظور شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند. شکر و پودر ژلاتین را نیز به آن اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا شکر و ژلاتین در مواد حل شود ولی مراقب باشید مایه نجوشد.
بعد وانیل را به آنها افزوده و دوباره مخلوط کنید. حالا مایه را از یک صافی فلزی عبور دهید تا دانههای ژلاتینی که حل نشده، روی صافی باقیمانده و مایهای صاف و یکنواخت حاصل شود.
پس مایه را کنار بگذارید تا سرد شود. پس از آن، ژله را از یخچال بیرون آورید و مایه خامهای را روی آن بریزید و دوباره به یخچال برگردانید و مدت ۳ ساعت در آن قرار دهید تا خامه سفت شود. پس از این مدت دوباره با بقیه پودر ژله مایه ژلهای آماده کنید و بعد از ریختن باقیمانده دانههای انار، سطح خامهای را با ژله بپوشانید و آن را دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله رویی ببندد.
در پایان، قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید. برای این منظور ابتدا دستتان را با آب سرد خیس کنید، سپس به دور دیواره قالب بکشید و قالب را برگردانید.
نکته:
اگر هنگام برگرداندن قالب دسر به طور کامل برنگشت، روی آن را با تکههای ژله چسبیده به کف قالب تزئین کنید.
منبع: noonoab
مطلب قبلی
ویفر توت فرنگی یخی
مطلب بعدی
دسر پودینگ و موز
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
شربت ژله ای خنک و دلچسب
حلوا کاسترد مجلسی
حلوا رولی مجلسی
کیک حلوایی
شربت ژله ای خنک، مخصوص تابستان
ترحلوا شیرازی قالبی مخصوص افطار
توپک لوتوس
شله زرد و نکته های طلایی پخت آن
کیک انار
کیک مرمری
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
فناوری
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
ورزش
علم ورزش
کاریکاتور ورزشی
پوستر ورزشی