🔸لپه رو 3_4 ساعت قبل با مقداری آب خیس کنید بعد آبش رو بگیرید و دور بریزید و با مقداری آب و یک عدد پیاز درسته کوچک بگذارید تا خوب بپزد.بعد لپه،گوشت، پیاز و سیب زمینی رو همه با هم چرخ کنید و در ظرفی مواد رو همراه ادویه ها مخلوط کنید و خوب ورز دهید (میتونید برای چسبندگی مواد یک عدد تخم مرغ بزنید).
🔸در تابه ای مقداری روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود سپس کف دست رو با مقداری روغن چرب کنید و از مایه شامی به اندازه دلخواه بردارید و با دست فرم دهید و وسط اون رو سوراخ کنید و در روغن سرخ کنید.