پودر ژلاتين رو روى آب سرد بپاشيد و پس از چند دقيقه كه اسفنجى شد اون رو روى حرارت ملايم گرفته و هم بزنيد تا در آب حل بشه، بعد از خنك شدن، ژلاتين رو به همراه همه ى مواد در ميكسر ريخته و حسابى مخلوط كنيد، سپس در قالب ريخته و ٣-٤ ساعت در يخچال بذاريد تا حسابى بسته و سفت بشه.
♦️اگه گرمک یا ازین خربزه های کوچکتون شيرين نبود شكر بيشترى بريزيد و پيش از اينكه دسر رو درست كنيد اونو بِچِشيد كه شيرين باشه.
♦️پيمانه تون ميتونه از همون ليوان هاى بلور دسته دار باشه.
♦️من به جاى وانيل، كمى گلاب ريختم.
♦️بخش پايينى و نارنجى رنگ اين دسر ژله ى پرتقالى هست
این دسر رو میتونین با طالبی، گرمک و یا ملون نیز درست کرد.
نوش جان