دسری خوشمزه و مقوی
▫️شیر 4 لیوان(یک لیتر) ▫️شیره خرما 2/3لیوان ▫️گلاب 1/2لیوان ▫️آرد برنج 3 ق س ▫️نشاسته گندم(نشاسته گل) 1 ق س ▫️آب 1/3لیوان ▫️پودر هل در صورت تمایل 1/4ق چ.
🔸آرد برنج را داخل شیر حل کنید نشاسته را داخل آب حل کنید و از صافی رد کنید تا ناخالصی نشاسته گرفته شود.درون شیر بریزید شیره خرما را نیز اضافه کنید و روی حرارت ،مدام به هم بزنید تا غلیظ شود
🔸وقتی مطمئن شدید که آرد و نشاسته پخته شده گلاب و هل را اضافه کنید کمی که جوشید از روی حرارت بردارید و درون ظرف سرو بریزید و اونو تزیین کنید. از اونجایی که غلظت شیره خرما ممکن است متفاوت باشد و شیره ای که من استفاده میکنم خونگی و غلیظ هست لطفا در هنگام طبخ آن را بچشید و اگر نیاز بود کمی شیره اضافه کنید و اگر فرنی غلیظ شد کمی شیر اضافه کنبد.
♦️به جای شیره خرما از شیره انگور هم میتوانید استفاده کنید.
♦️این فرنی بسیار مقوی ، مغذی و خوشمزه است امیدوارم که درست کنید و بپسندید.