🔸ابتدا کره رو که به دمای محیط رسیده با پودر شکر می زنیم تا پفکی بشه و رنگش روشن بشه ،
بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و خوب با میکسر می زنیم تا مخلوط بشن ، آبلیموی تازه رو هم اضافه می کنیم و هم می زنیم ،
🔸بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط و 3 بار الک می کنیم و کم کم به مایع اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا خمیر یکدستی به ما بده ، خمیر رو توی نایلون قرار داده مدت 2 ساعت در یخچال استراحت میدیم ، توجه کنید بعد ازسپری شدن این مدت خمیر بخاطر داشتن کره سفت میشه نگران نباشید تکه تکه ش کنید
🔸و با یه ورز کوچولو یکم نرم میشه چون دستتون حرارت داره ، اما مواظب باشید زیادی شل نشه چون برای قالب زدن اذیت میشید ،
سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه به قطر 3 میل بازکنید و قالب بزنید برای اینکه کاتر به خمیر نچسبه بهترِ هر بار کاتر رو تو آرد بزنید و بتکونید بعد روی خمیر فشاربدید
🔸 اینجوری براحتی خمیر ازکاتر توی سینی جدا میشه ـ و توی سینی فری که کاغذ روغنی انداختید بذارید اواسط کار فر رو روشن کنید تا یه ربع با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم بشه
حالا سینی شیرینی ها رو توی فر مدت 10 الی 15 دقیقه بذارید تا بپزن ،
♦️توجه کنید همین که لبه ی پایینیِ شیرینی ها طلایی شد پختش کافیه ، اگه ادامه بدید شیرینیهاتون میسوزن و یا بدرنگ میشن