غذایی خوشمزه و لذیذ
▫️باقلای بدون پوست: دو پیمانه ▫️گوشت گوسفندی خرد شده ▫️پیاز: یک عدد ▫️شوید تازه خرد شده: 300 گرم ▫️سیر: سه حبه حبه ▫️نمک، فلفل، کره یا روغن و برگ بو: به میزان لازم ▫️زردچوبه: یک قاشق چایخوری ▫️زعفران دمکرده: به میزان لازم ▫️غوره یک پیمانه ▫️رب گوجه فرنگی: یك قاشق غذاخوری
🔸پیاز را خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه تفت میدهیم. گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. سیر و برگ بو را افزوده، نمك و فلفل زده و اجازه میدهیم با کمی آب بپزد. کمی مانده به پخت کامل گوشت، باقلای پخته شده، زعفران غوره و شوید را میافزاییم، سپس رب گوجهفرنگی را تفت داده و اضافه میکنیم.
🔸در صورت تمایل از کمی آبغوره بجای غوره به عنوان چاشنی استفاده مینماییم. این خورش را با پلوی زعفرانی سرو میکنیم.
♦️این خورش واقعا خوشمزه و متنوعه من باقلارو توفصلش فریز کردم ؛ میتونین از باقلای خشک هم استفاده کنین ولی قبلش باید کاملا باقلا بپزین و به خورش اضافه کنین