🔸مرغ رو میزاریم با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزه ، دو پیمانه برنج رو آبکش میکنیم ، مرغ پخته رو تکه تکه کرده و با کمی زعفران سرخ میکنیم ، زرشک رو هم با کره و خیلی کم شکر و زعفران تفت میدیم به مرغ اضافه میکنیم، بادمجان رو حلقه ای برش میدیم سرخ میکنیم و کنار میزاریم، داخل ظرفی دو عدد زرده تخم مرغ خیلی خوب با چنگال هم میزنیم هم زدن تخم مرغ باعث میشه بوش گرفته بشه
🔸همچنین میتونید از دوتا تخم مرغ کامل استفاده کنید ولی فقط زرده مانع خشکی ته چین میشه، بعد سه قاشق ماست ترجیحا چکیده ، ۵ قاشق زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه و دو پیمانه برنج آبکش رو باهم خوب مخلوط میکنیم( برنج رو کمی از حالت معمول زنده تر بردارید تا بعد از پخت خمیر نشه).
🔸 کف تابه یا قابلمه رو روغن و کمی کره بریزید ( کره عطر خیلی خوبی به ته چین میده) نصف مواد ته چین رو بریزید و با کف کفگیر خوب پهن کنید مخلوط مرغ و زعفران و همچنین بادمجانهای سرخ شده رو روش بچینید، باقی مواد ته چین رو بریزید با کفگیر صاف کنید و بزارید رو شعله متوسط حدود نیم الی ۴۵ دقیقه دم بکشه.