کوکی اسپرسو  و کره بادام

عصرانه ای خوشمزه با طعم قهوه اسپرسو



صندلی خودرو

مواد لازم:

جو دوسر پرک یک پیمانه
آرد سفید یا سبوسدار ۱/۲ پیمانه
پودر قهوه اسپرسو ۲ ق غ
جوش شیرین ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
کره بادام درختی ۳/۴ پیمانه 
روغن نارگیل یا کره به دمای اتاق رسیده ۱/۴ پیمانه , حدود ۵۰ گ
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
عصاره وانیل ۱ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۳ ق غ
چیپس شکلات یا کشمش ۱/۲ پ  برای تهیه کره بادام درختی کافیه بادومهارو کمی توی مایتابه یا فر گرم کنید و بعد داخل غذاساز یا آسیاب برقی بریزید و روشن کنید تا کره بشن.
 



طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۷۵ گرم کنید. سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. 
در یک کاسه متوسط جو دوسر، آرد، پودر اسپرسو، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید. 
در یک کاسه بزرگ کره بادام درختی و کره نرم شده و شکر را به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. عصاره وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و با یک قاشق بزرگ مخلوطشان کنید.
مواد خشک رو کم کم به این مواد تر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و شیر رو قاشق قاشق اضافه کنید تا خمیر کوکیتون به غلظت مناسب برسه و جمع بشه. 
کشمش یا چیپس شکلات رو اضافه کنید و هم بزنید. 
با اسکوپ بستنی یا قاشق از مواد بردارید و روی سینی فر بچینید و بینشون حدود ۳ تا ۴ سانتیمتر فاصله بذارید.
حدود ده دقیقه بپزید و قبل میل کردن اجازه بدید خنک بشن. 

نکته: 
تعداد ۱۶ عدد، کالری هر عدد با کشمش ۱۰۵




مطلب قبلیمافین هویج
مطلب بعدیمسقطی شیر وانیل
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه