پاناکوتای شکلاتی

دسری خوشمزه و متفاوت
بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم:
خامه.................. 1 بسته
شیر ...................3 لیوان
پودر ژلاتین ..........3 قاشق غذاخوری
شکر.................. 1 و نیم پیمانه
پودر کاکائو........... 4 قاشق چایخوری
وانیل ..................نصف قاشق چایخوری
شکلات تخته ای..... 50 گرم
طرز تهیه:
1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید (دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد) و شکلات تخته ای رنده شده، وانیل، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه، میوه و … تزیین و سرو کنید.
نکته ها: در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره تر شود.


گردآوری: تحریریه نیمکد

صندلی خودرو
مطلب قبلیدسر توت فرنگی
مطلب بعدیکیک لیمو و نارگیل
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه