مناسب برای مراسهای مذهبی
آرد: 250 گرم آرد نخودچی: 135 گرم پودر قند:150 گرم کره:70 گرم روغن جامد:75 گرم شکلات تخته ای:180 گرم خلال بادام:1 پ پودر دارچین و پودر هل:هر کدام 1/2ق چ
آرد سفید رو توی تابه با شعله کم بدون روغن تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه بعد آرد نخودچی رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و تفت بدید تا عطر نخودچی بلند بشه ـ روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشن کمی که تفت دادید (مواد سفتِ) ازروی شعله بردارید و پودر قند و دارچین و هل رو اضافه کنید و هم بزنید خلال بادام رو هم اضافه کنید و در نهایت شکلات تخته ای رو که بن ماری آب کردید بهش اضافه و مخلوط کنید ـ توی ظرف مورد نظر رو فویل بذارید و چرب کنید ـ مواد رو بریزید روشوصاف کنید ـ در صورت تمایل مقداری شکلات آب کنید و روی حلوا بریزید ـ سفت که شد برش بزنید ـ این حلوا خیلی خوشمزه ست و جزء حلواهای مدرن محسوب میشه.