پای پرتقال خامه ای با گاناش شکلاتی

دسری خوشمزه و لذیذ با طعم پرتقال



صندلی خودرو

مواد لازم:

برای کراست:
24 عدد بیسکوییت اوراو شکلاتی، بدون کرم، پودر شده
1/4 پیمانه کره آب شده

برای فیلینگ:
حدود 100 گرم پودر ژله پرتقال
2 قاشق چایخوری اسانس پرتقال
1/2 پیمانه آب پرتقال
2ونیم پیمانه خامه فرم گرفته

حدود 311 گرم نارنگی ویا پرتقال،که پوستشونو درآوردینو کاملا خشک کردین آب روشون رو با دستمال

برای تاپینگ:
1 پیمانه خامه پرچرب
حدود 340 گرم چیپسهای شکلاتی نیمه شیرین
 



طرز تهیه:


پودر بیسکوییت و کره آب شده رو مخلوط کنین ته قالب 20 سانتیمتری فشار بدین و بزارین یخچال.
برای فیلینگ، پودر ژله پرتقال و 2/3 پیمانه آب جوش رو خوب مخلوط کنید تا حل شه بعد آب پرتقال رو داخل یک پیمانه بریزین و بقیش اونقدر یخ بریزین تا پیمانه پر شه.بعد اینو روی ژله که حل کردین بریزین و مخلوط کنین تا کمی غلیظ شه.بعد یخها رو بردارید و خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و مخلوط کنین و بزارین یخچال 20 دقیقه. 
حالا کراست و فیلینگ رو از یخچال قرار و نصف فیلینگ رو روی کراست بریزین و نارنگی یا پرتقال هارو روش بچینین بعد بقیه فیلینگ رو روش بریزین و 30 دقیقه بزارین یخچال تا بگیره خودشو مقداری.
برای گاناش، خامه رو گرم کنین بعد شکلات هارو داخلش بریزین و 4 دقیقه صبر کنید، سپس شروع کنین به هم زدن.اگه خیلی شله، یا اگه گرمه، چند دقیقه در یخچال قرار بدید.
حدود 1 پیمانه گاناش سرد یا ولرم رو روی پای بریزین و 20-30 دقیقه بزارین روی میز بمونه، بعد 4 ساعت الی یک شب بزارین بمونه یخچال.
 حین سرو، گاناش رو که در یخچال سفت شده رو داخل قیف ماسوره پر کنین و تزیین کنین.
برای راحت بریدن، چاقو رو با آب گرم خیس کنین.




مطلب قبلیحلوای سه آرد زعفرانی و شکلاتی با پایه بیسکوییت شکلاتی
مطلب بعدیشیرینی قیطونی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه