دسر باواریا

دسری خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم:


شير2 پيمانه 
زرده تخم مرغ 2 عدد 
شكر 1/3 پيمانه 
وانيل نوك ق چ
پودر ژلاتين يك ونيم ق غ 
آب سرد1/2 پيمانه 
خامه1/2 پيمانه 
پودر نسكافه يا قهوه آماده 1ق غ 
پودر كاكائو 1ق غ به دلخواه براى رنگش 



طرز تهیه:

شير را روي حرارت گذاشته تا بجوش بيايد ، در همين زمان زرده تخم مرغها را با شكرو وانيل هم زده تا كشدار و سفيد شود شير كه بجوش آمد از روي حرارت برداشته و داخل زرده ها ريخته و كمي هم ميزنيم و مجدداً روي حرارت گذاشته تا كمي بجوشه ، پودر ژلاتين را با آب سرد مخلوط كرده و به صورت بن ماري حل كرده به مواد بالا اضافه ميكنيم، و وقتي مايع ما خنك شد خامه را در آخر اضافه كرده و مخلوط ميكنيم، اين دسر را ميتوانيم دو رنگ هم درست كنيم ، به دو قسمت تقسيم كرده به نصفش پودر نسكافه1 ق غ اضافه ميكنيم و در قالب ريخته و وقتي سفت شد ، نصف ديگر دسر را به هر رنگي كه تمايل داشته روي آن ريخته و در يخچال قرار ميدهيم. ولى من شكلاتى درست كردم هم پودر نسكافه وقهوه و هم براى تيرگى رنگش يك ق غ پودر كاكائو ريختم. البته از شكلات تخته اى ذوب شده هم مى تونيد استفاده كنيد من از مايع روى پودر كاكائو ريختم و كاملاً مخلوط كردم بعد به دسر اضافه كردم تا گلوله نشه داخل قالب سليكونى ريختم و در يخچال قراردادم تا سفت بشه بعد دورش رو جدا كردم وداخل ظرف سرو برگردوندم و دور دسر رو هم با سفيده هاى تخم مرغ كه داشتم مرنگ درست كردم يعنى سفيده ها رو با همزن زدم تا كاملاً سفت و سفيد شد بعد شكر به ميزان دلخواه شيرينيش اضافه و هم زدم و روى بخار آب به صورت بن مارى هم زدم تا كمى حرارت ببينه ويكدست بشه بعد دوردسر رو تزئين كردم و با دستگاه ترچ يا مشعل روى سفيده ها روحرارت دادم تا حالت دورنگ بشه و روى دسر رو هم با ورق طلاى خوراكى ديزاين كردم.

نکته: من براى اين قالب مواد رو دوبرابر درست كردم. 




مطلب قبلیشیرینی ناپلیونی
مطلب بعدیدسر بوشن
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه