ابتدا یک کیک ساده وانیلی میپزیم توی یه سینی بعد که از فر بیرون آوردیم روش یک لیوان شیر و عسل که قبلا آماده کردیم میریزیم و اجازه میدیم تا کاملا سرد بشه بعد کرم پاتیسیر رو روش میریزیم و در آخر ژله مورد نظرمونو میریزیم.
زرده ها و وانیل رو با چنگال هم میزنیم و میریزیم داخل شیر سرد نشاسته ذرت و شکر و کره رو هم اضافه میکنیم و روی حرارت خیلی ملایم میزاریم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت مورد نظر برسه یعنی اثر قاشق روش بمونه و براحتی از بین نره .
من کیک رو با رینگ قالب زدم به قطر ۲۰ سانتی متر بعد کرم رو ریختم روش بعد که کرم کاملا بست رینگ رو خیلی کم و نامحسوس آزاد کردم و کم کم ژله رو تزریق کردم تا به کناره های کیک نفوذ کنه و جذب کیک بشه .