مخصوص طرفداران شکلات
3 تخم مرغ 1 لیوان شکر 1/2 پیمانه شیر 1/2 پیمانه روغن مایع 1 لیوان آرد وانیل 10 گرم بکینگ پودر 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 لیوان شیر برای خیس کردن کیک
1 لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری پر آرد 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 80 گرم شکلات شیری 1 قاشق مرباخوری کره وانیل
1 بسته بیسکوییت کاکائویی ازون مستطیلی ها، پودر شده، برای روی پودینگ
برای کیک، تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین تا رنگش روشن شه، شیر و روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بقیه موادم الک کنین روی مخلوط و با لیسک خوب زیرو رو کنین.داخل قالبی که چرب کردین بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 30-35 دقیقه بپزین. برای پودینگ، همه مواد بجز شکلات، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و بپزین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه، از روی حرارت بردارید و کره، وانیل و تکه های شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا خوب مخلوط شن. کیک رو از فر دربیارین و بزارین داغی اولش بره بعد وقتی گرمه ولی داغ نیست، با شیر ولرم، با قاشق همه جای کیکو خیس کنین، میتونین به مقدار دلخواه شیر استفاده کنین و همشو استفاده نکنید. بعد ازینکه کیک سرد شد، ولی نه خیلی زیاد، روش پودینگ ولرم مایل به گرم رو بریزین و یکنواخت کنید.بعد که خوب سرد شد، روش پودر بیسکوییت بریزین و 4-5 ساعت بزارین یخچال.بعد که گرفت، ببرید و تزیین کنین.
نکته: هر لیوان 300 میلی لیتر است