کیک شکلاتی پرتقالی بهمراه خامه پرتقالی و گاناش شکلاتی
3 تخم مرغ 1ونیم پیمانه شکر یا کمتر 2 قاشق غذاخوری ماست 2 پیمانه آرد 3/4 پیمانه پودر کاکائو 10 گرم بکینگ پودر 1/2 پیمانه آب پرتقال تازه
تخم مرغ ها و شکر رو با همزن بزنین، بقیه مواد رو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و با لیسک زیرو رو کنین. در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
برای خامه پرتقالی: 1 بسته کرم شانتی که با 2/3 پیمانه شیر سرد فرم دادین و یا مقداری خامه قنادی که فرم دادین اسانس پرتقال رنگ نارنجی خوراکی 1 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
همه موادو خوب مخلوط کنید و 20 دقیقه بزارین یخچال.
برای گاناش شکلاتی: 250 گرم شکلات تلخ 200 گرم خامه صبحانه
خامه رو گرم کنین و شکلات هارو اضافه کنین و مخلوط کنین.
1 پیمانه خامه فرم گرفته، کمتر یا بیشترش به خودتون بستگی داره
کیک که کاملا سرد شده رو نصف کنین و وسطش خامه پرتقالی بمالین و دومین لایه رو روش بزارین و کل کیکو با خامه فرم گرفته بپوشونین و 1 ساعت بزارین یخچال بعد روش گاناش شکلاتی بریزین و تزیین کنین و بزارین یخچال.