ابتدا شکلات تخته ای رو بصورت بنماری حل کنید و داخل قالب سلیکونی تا نصفش ریختم و گذاشتم تو یخچال تا سفت بشه بعدآرد سفید و نخودچی را تفت دهید تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن اضافه و مرتب هم زده تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.(اگر تند بود دوباره کمی روغن اضافه کنید)
مخلوط را از روی حرارت برداشته و پودر قند و هل و دارچین را بیفزایید و مرتبا هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
شکلات را از یخچال بیرون بیاوریدو مواد رو روش بریزید و نیم ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد.