کیکی خوشمزه و سرشار از آهن
آرد دو و نيم ليوان تخم مرغ سه عدد شكر يك ليوان سر پر روغن نصف ليوان شير نصف ليوان بكينگ پودر يك ق غ پودر هل يك ق غ اسفناج پوره شده نصف ليوان
ابتدا برگ اسفناج را شسته بعد در قابلمه اي آب جوشانده و اسفناج را توش ريخته و چند دقيقه ميجوشانيم بعد آبكش كرده و در آب يخ ريخته وبعد دوباره آبكش كرده تا آب اضافي آن برود بعد در ميكسر ريخته و ميكسش كرده و روغن و هل رو اضافه و دوباره زده
تخم مرغ و شكر را با همزن برقي هم زده تا كرم و كشدار بشه بعد پوره آماده رو ريخته و يك دقيقه زده وبعد شير و بعد آرد و بكينگ پودر را كه سه بار الك كرديم اضافه وبا ليسك آروم و دورانى هم ميزنيم تا يكدست بشه قالب را چرب كرده و مايع رو ريخته و در فر از قبل گرم شده با دماى ١٨٠ درجه به مدت ٤٥ تا ٥٠ دقيقه ميزاريم. 😋😋اين كيك خيلى خوشمزست و اصلا مزه اسفناج نميده