اول از همه کره و شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و میزاریم رو شعله وهم میزنیم تا کره اب شود و به جوش بیاد
بهمحضی که ریز جوش زد به یه باره ارد رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم به این کار داغ زدن میگیم
مهمترین مرحله ی نون خامه ای همین داغ زدنه
بعد خمیر به صورت یهگوله وسط ظرف جمع میشه
بعد میزاریم کامل خنک شه
تخم مرغها رو تو ظرفی میشکنیم و با هم زن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد کمکم به خمیر اضافه میکنیم ودر اخر بکینگ پودر و وانیل را اضافه میکنیم
خمیرمون کشدار هس ، میریزیم تو قیف یه بار مصرف که سرش رو ماسوره شکوفه گذاشتیم بعد داخل سینی که کاغذ روغنی داره با فاصله میزنیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
بعد از این که از فر بیرون آوردین و خنک شد یه سوراخ ته نونتون ایجاد کنین و خامه فرم گرفته رو که تو قیف ریختین نون ها رو پر کنین
بعد اجازه بدین یکی دو ساعت داخل یخچال باشه تا خیسی خامه نوناتون و نرم کنه
من واسه روش گاناش درست کردم و کمی پودر پسته ریختم