خوشمزه و لذیذ
انجیر 1کیلو شکر 700گرم هل سبز درسته 5عدد آب 1لیوان جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
اول شکر وآب رو مخلوط کنید وبزارید روی حرادت تا شکر حل بشه وشربتتون قوام بیاد وغلیظ بشه. حالا انجیرهای شسته شده رو داخلش بریزید وبزارید به جوش بیاد بعد از جوش اومدن حرارت رو کم کنید وبزارید تا با حرارت کم حدودا 3ساعت بپزه تا خوب شهد به داخل انجیرها رفته وانجیرها پخته وشفاف بشن نیم ساعت آخر دانه های هل دو بشکنید وداخل مربا بریزید تا کمی با سربت بجوشه وعطرش وطعمش داخل مربا بره در آخر جوهر لیمو رو با کمی آب سرد مخلوط وداخل مربا بریزید وبزارید 5دقیقه بجوشه. مربا رو بعد از سرد شدن داخل شیشه ودر یخچال نگهداری کنید