مینی پای توت فرنگی و بلوبری با کراست آرد کامل

عصرانه ای خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم برای کراست:


١و ١/٢ پيمانه آرد كامل مخصوص قنادي
١/٢ پيمانه كره سرد، خرد كنيد
يه نيشگون نمك
١ ق غ شكر قهوه اي
آب يخ 



طرز تهیه:


آرد، شكر، نمك و كره رو با نك انگشت يا تو غذاساز مخلوط كنيد بعد كم كم بهش آب يخ اضافه كنيد تا حالت خميري پيدا كنه. خميرو سلفون بپيچيد و براي ٣٠ دقيقه داخل يخچال استراحت بدين. بعد به قطر نيم سانت يا كمتر با وردنه باز كنيد و داخل قالب تارت فرم بدين  



مواد لازم فيلينگ براي ٢ پاي ١٢ سانتي:


١ و ١/٢ پيمانه توت فرنگي 
١/٢ پيمانه بلوبري
٢ ق غ شكر قهوه اي
١ ق غ آرد نشاسته ذرت



طرز تهیه:


مواد فيلينيگ رو مخلوط كنيد. توت فرنگي هارو روي خمير تارت كه تو قالب فرم دادين بچيند و روش بلوبري ها رو بچينيد و با بقيه خمير روشو تزيين كنيد روي خمير رو با كمي شير براش كنيد
پاي ها رو داخل فري كه با ١٨٠ درجه س گرم كردين قرار بدين تا خمير طلايي بشه و مواد فيلينگ شروع به حباب زدن كنه




مطلب قبلیچیز کیک چند لایه تاکسیدو
مطلب بعدیپای کدو حلوایی و شکلات (بدون شکر)
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه