خوشمزه و مجلسی
🔸فيله ي مرغ رو به صورت مكعبي بُرش دادم و به اضافه ي يه دونه پياز خلالي ، نمك ، فلفل سياه ، زعفرون و يه قاشق روغن زيتون ريختم تو يه ظرف در بسته و يه چند ساعتي فرستادمشون تو يخچال تا به اصطلاح مرينت ( مزه دار ) شه.
🔸بعد از يخچال خارج پياز هارو جدا و تو تابه با حرارت كم سرخش كردم. ( اگه خواستيد رژيمي باشه كه همونجوري با همون روغن زيتوني كه واسه مرينت كردن به مواد اضافه كردين سرخش كنيد اگه هم نه با يه مقدار كره تفتش بدين كه طعمش بهشتي تر شه ) و با كته زعفروني سرو کنید
♦️يادتون نره قبل از تفت دادن زرشك حتما نيم ساعت بخيسونيدش.