🔸همه مواد رو در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کرده ورز میدیم و بعد از مواد مقداری برداشته و به سیخ های کوچک فلزی میزنیم. و بعد سیخ ها رو حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا فرمش رو حفظ کنه.
🔸بعد توی تابه قرار داده چند دقیقه درب تابه رو میزاریم تا پخته بشه. وقتی آبش کشیده شد درب تابه رو برمیداریم تا خوب سرخ بشه ، کبابها رو با کته یا با نون نوش جان کنید.
♦️اگر حرارت خیلی کم باشه گوشت وا میره ، و اگر خیلی زیاد باشه مغز پخت نمیشه و فقط روی کبابها سرخ میشه. پس باید با حرارت ملایم پخته بشه و وقتی تمام آب تبخیر شد بعد ازینکه درب تابه رو برداشتیم حرارت رو کمی بیشتر کنیم تا دو طرف کباب سرخ بشه.