غذای ستنی قزوین
▪️گوشت قرمز 400گرم ▪️پیاز یک عدد ▪️دانه انار به مقدارلازم ▪️برنج سه پیمانه ▪️برگه زردآلو .خلال پسته.خلال بادام به مقدارلازم ▪️زعفران .نمک.فلفل.زردچوبه.روغن ▪️کشمش شسته شده
🔸اول گوشت رو بدون هیچ ادویه ایی میزاریم کاملا بپزه بعد یک پیاز رو نگینی خرد میکنیم وسرخ میکنیم و زردچوبه میزنیم وقتی گوشت پخته شده رو ریش ریش میکنیم به پیاز اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل میزنیم.
🔸حالا میریم سراغ برگه زردآلو.کشمش.خلال پسته و بادام و انار دانه شده کمی روغن یا کره تو یه تابه دیگه میریزیم و نصف مواد رو تفت میدیم.
🔸حالا باید برنج رو آبکش کنیم وقتی برنج رو آبکش کردیم لا به لا از مخلوط مواد برگه و خلال و گوشت و پیاز میریزیم و زعفران دم کرده رو روی برنج میریزیم و میگذاریم دم بکشد و در اواخر پخت روغن داغ شده رو به برنج اضافه میکنیم.
♦️موقع سرو مابقی خلال ها و برگه ها اضافه میکنیم تا ظاهر زیباتری داشته باشه