🔸ابتدا يك پياز درشت رو نگينى ريز خرد كردم و با روغن تفت دادم كمى كه پياز سبك شد تكه هاى مرغ رو اضافه كردم و كمى تفت دادم و ادويه دلخواه ( نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين و ادويه مرغ زدم) بعد از اون يك قاشق غذاخورى رب گوجه و ٢ قاشق غذاخورى رب انار ملس رو اضافه كردم كمى زعفران آب كرده هم به خورشت اضافه كردم بعد از اون حدودا دو ليوان آب جوش اضافه كردم و اجازه دادم غذا خوب جا بيافته و مرغ پخته بشه ١ ساعت آخر آلو هايى رو كه خيس كرده بودم رو هم آبشو خالى كردم و آلو رو اضافه كردم .
♦️اين غذا بايد كم آب و غليظ باشه. خورشت من ملس بود ولى اگر ترش دوست داريد رب انار ترش استفاده كنيد اگر هم شيرين دوست داريد كمى شكر به آن اضافه كنيد.