مربایی خوشمزه و لذیذ و مورد علاقه همه
توت فرنگی ها رو قشنگ میشوریم، دم توت فرنگی ها رو میگیریم، هر یه کاسه توت فرنگی رو که تو قابلمه میریزید یه کاسه شکر روش میریزید جوری که روی توت فرنگی ها پوشیده شود، میزاریمش تو یخچال 24 ساعت که کامل توت فرنگی ها آب بندازن، البته چند بار همش میزنید، روز بعد قابلمه رو میزاریم رو حرارت ملایم، من یه قاشق چوبی روی قابلمه گذاشتم که خیالم از سرنرفتن مربا راحت باشه البته کل زمان پخت مربا سی دقیقه است پیشنهاد میکنم کنار مربا بمونید که سر نره. بعد از سی دقیقه بزارید مرباتون سرد شه، من باهمین شکر و توت هم مربا گرفتم هم شربت فقط اگه دوست دارید شربت بیشتری داشته باشید میتونید به ازای هر سه کاسه توت یک کاسه آب هم بریزید... در آخر کمی آبلیمو اضافه کنید...