شیرینی خشک مخصوص عید نوروز
آرد ۱۷۰گرم روغن جامد۱۵۰ گرم پودر قند ۱۲۰ گرم گلاب یه قاشق غذا خوری . وانیل نصف قاشق چایخوری . زعفران دو قاشق غذاخوری . .
همه مواد به جز آرد با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه میزنیم . بعد آرد الک کرده بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم بعد از موادمون به اندازه فندق بر میداریم با دست مثل گردی فندق شکل میدیم بعد با شکوفه مینا روشون قالب میزنیم . دمای فر هر کس متفاوت . من دمای فر رو روی ۱۷۰ به مدت یه ربع گذاشتم