🔸اول فرتون رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
ارد و بکینگ پودر را مخلوط وسه بار الک کنید
سفیده تخم مرع را هم بزنید تا کمی کف کنید بعد نصف مقدار شکر را با ان مخلوط و دوباره با هم زن بزنید تا خوب پف کند .
طرف سفیده را در یخچال قرار دهید
🔸زرده و وانیل و باقی شکر را خوب با همزن هم بزنید تا کرم رنگ شود حدود ۷دقیقه.
روعن مایع رنده پوست پرتقال و اب پرتقال را به زرده ها افزوده کمی با همزن هم بزنید حدود سه دقیقه
ارد و سفیده ی تخم مرع را به تناوب با زرده ها مخلوط کنید بوسیله ی ویستک
🔸دقت کنید سفیده ها و ارد را فقط در یک جهت و بصورت دورانی با زرده ها مخلوط کنید
از هم زدن بیش از حد خودداری کنید چون باعث خوابیدن پف سفیده ها میشود
کف قالب مورد نطر را از قبل کاعد روعنی انداخته و فقط کف و زاویه ی قالب را چرب کنید.
🔸اگر از قالب طرحدار استفاده میکنید حتما کف انرا با روعن جدا کننده چرب کنید
قالب مورد استفاده قطر۲۵ مناسب هست.
کیک را بمدت تقریبی ۴۵ دقیقه در فر بپزید و بعد با خلال چوبی تست کنید اگر هنوز نپخته بود ده دقیقه دیگر به ان زمان دهید.
♦️این کیک برای خامه کشی هم مناسب هست.