شیرینی ای خوشمزه و لذیذ با خرما
کره ........................................... 125 گرم(هم دما با اتاق) ماست ...................................... 1 قاشق غذاخوری شکر ......................................... 4 قاشق غذاخوری آرد ........................................... 300 گرم بیکینگ پودر ......................... 1 قاشق چای خوری سر خالی .
کره ذوب شده .................... 50 گرم آرد ........................................ به مقدار لازم تخم مرغ ............................. 2 عدد شکر .................................... 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ..................... 1 قاشق چای خوری .
خرمای نرم ........................ به مقدار لازم(بدون هسته) .
برای تهیه ی خمیر تارت، در ظرفی، کره ی هم دما با اتاق، ماست ، شکر ، بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. خمیر را به مدت یک ساعت، درون یخچال قرار می دهیم سپس خمیر را به وسیله ی یک وردنه، باز می کنیم و درون قالب تارت که کف آن را چرب کرده ایم، قرار می دهیم طوری که لبه های خمیر، دیواره ی قالب را بپوشاند و به وسیله ی یک چنگال ، روی خمیر تارت، سوراخ هایی ایجاد می کنیم و قالب را به مدت 8 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 16 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. برای تهیه ی خمیر کیک، در ظرفی، تخم_مرغ ها را به همراه شکر با همزن برقی، خوب می زنیم سپس کره ی ذوب شده را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. آرد را به همراه بیکینگ پودر، کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر، قوام ماست مانندی پیدا کند. خمیر کیک را روی بیسکویت تارت می ریزیم و خرماهای بدون هسته را روی خمیر می چینیم. قالب را درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کیک روی تارت بپزد و طلایی شود. .