کیکی خوشمزه و لذیذ
بیسکوییت پتی بور 100 گرم شکر قهوه ای 50 گرم نسکافی فوری 1 ق غ دارچین 1 ق غ کره 50 گرم
بیسکوییت ها رو در غداساز میریزیم و پودر میکنیم بعد شکر و پودر دارچین و نسکافی رو اضافه کرده کره سرد رو هم بهش اضافه میکنیم و چند تا پالس میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشه (اگه شکر قهوه ای نداشتین میتونید از شکر معمولی استفاده کنید )
کره 150 گرم شکر دانه ریز 100 گرم وانیل کمی تخم مرغ 2 عدد ماست 150 گرم ارد 200 گرم بیکینگ پودر 1 ق م
کره و شکر و وانیل رو خوب با همزن میزنیم تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدام خوب هم بزنید بعد ماست رو اضافه کنید چند ثانیه ای هم بزنید بعد ارد و بکینگ پودر رو که با هم الک کردین با لیسک فولد کنید یک سوم مواد رو در قالب مستطیل کوچک که چرب کردین بریزین و نصف مواد بیسکوییتی رو بریزید و با قاشق روی مایه کیک پخش کنید دو عدد سیب رو پوست بگیرین و نازک برش بدین روی کرامبل بچینید و دوباره ملات کیک رو بریزید و نصف دیگه کرامبل باقی مانده رو روی سطح کیک بریزید و صاف کنید . قالب رو به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه در فر از قبل گرم شده میزاریم . نکته : مایه کیک خیلی سفت هس و ب نظر کم میاد اما بعد از پخت نرم و لطیف و پف میکنه