آرد، نمک، شکر و وانیل رو مخلوط کنین، کره رو اضافه کنین و با دست یا مخلوط کن، مخلوط کنین، زرده رو اضافه کنید و ورز بدین، اگه خمیر خیلی خشکه، 1 قاشق چایخوری آب یا خامه اضافه کنین و ورز بدین. داخل سلفون بزارین و 1 ساعت بزارین یخچال. بعد دربیارین و خیلی کم ورز بدین و به اندازه 26 سانتیمتر باز کنین و داخل قالب تارت 25 سانتیمتری که چرب کردین بزارین و همه جاشو با چنگال سوراخ کنین. در فر گرم شده 190 درجه و در طبقه پایین، 20-25 دقیقه بپزین تا قهوه ای شه.
برای فیلینگ، آناناس هارو از کنسرو دربیارین و بزارین خشک شن، ژلاتین رو داخل 100 میلی لیتر از آب کنسرو آناناس بریزین و 10 دقیقه صبر کنین بعد بصورت بن ماری کاملا حل کنید تا شفاف شه، ژلاتین باید گرم باشه ولی داغ نباشه.
ماست، آب لیمو، وانیل و شکر رو با همزن بزنین، ژلاتین رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین، پوست لیمو رو اضافه کنین و مخلوط کنین، خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، مخلوط باید غلیظ باشه.بعد خیلی کم بزارین یخچال، بعد دربیارین و روی تارت سرد شده بریزین و 1 ساعت بزارین یخچال.بعد ژله رو طبق دستور روی قوطی درست کنین، ولی آبشو کمتر بزنین، و آناناس ها و تمشک هارو روی فیلینگ بچینین و به آرامی ژله رو روش بریزین با قاشق، زیاد نریزین چون نباید شناور شن میوه ها.بعد بزارین یخچال تا کاملا بگیره.