سه تا زرده تخم مرغ رو با نصف قاشق مربا خوری وانیل و یک لیوان شکر با همزن خوب هم بزنید تا سفید و سفت بشه.
دو لیوان شیر رو بجوشونید و وقتی کمی ولرم شد به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید.
ژلاتین دو قاشق غذاخوری رو آب کنید و به مواد اضافه کنید.
وقتی خوب خنک شد خامه بزنید و هم بزنید.
مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید و به نیمی از آن پود شکلات بزنید.
خوب که مخلوط شد در قالب مورد نظر نصف جام رو مایه شکلاتی بریزید.بذارید تو یخچال تا خودشو یگیره.
بعد یک لایه نوز و لایه مایه ساده رو اضافه کنید و چند ساعت در یخچال بذارید تا خودشو بگیره و نوش جان کنید.